Webinaari: Japanin markkinointistrategian perusteet 90 minuutissa

Keskiviikkona 15.05.2024 kello 10.00-11.30

Webinaari on englanniksi

Haluatko päästä alkuun Japanin markkinoilla? Tässä webinaarissa saat tarvittavat työkalut tehokkaan Japanin markkinointistrategian rakentamiseen. Opit myös 5 käytännön askelta, joilla pääset heti alkuun japanilaisten kohderyhmiesi tavoittamisessa. Lisäksi saat käyttöösi Japanin markkinointistrategian perusmallin, jota voit helposti muokata tarpeidesi mukaan!

Mitä opit

  • Tutustut Japanin kuluttajakulttuuriin ja markkinoiden dynamiikkaan.
  • Opit määrittelemään japanilaisen kohdeyleisösi.
  • Opit tunnistamaan suosituimmat ja tehokkaimmat digitaaliset markkinointikanavat.
  • Opit ymmärtämään, miten kulttuuriset tekijät vaikuttavat sekä kuluttajien että yritysasiakkaiden ostopäätöksiin Japanissa, ja miten voit sopeuttaa viestisi kulttuurisesti heille.
  • Opit määrittelemään realistiset budjetit markkinointitoimille.
  • Saat työkalut tehokkaan markkinointistrategian luomiseksi.
  • Opit, miten voit seurata kampanjoidesi tehokkuutta.
  • Opit 5 askelta, joita yritys voi tehdä heti japanilaisten yleisöjen tavoittamiseksi globaalisti.

Kenelle webinaari sopii

Webinaarista hyötyvät kaikki ne yritykset, jotka haluavat tavoittaa japanilaisia kohderyhmiä. Webinaari sopii sekä B2B- että B2C-puolen yrityksille. Olit sitten aloitteleva markkinoija tai jo kokenut toimija, saat webinaarista arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä Japanin markkinointiympäristön ymmärtämiseen sekä strategioita japanilaisten asiakkaiden tavoittamiseen ja sitouttamiseen globaalisti.

Asiantuntijana Kamila Havas

Kamila Havas

Kamila Havas on kokenut Japanin markkinoinnin asiantuntija. Kamilalla on yli kymmenen vuoden kokemus markkina-analyysien ja markkinointistrategioiden kehittämisestä. Hän on mm. työskennellyt viisi vuotta Japanin Googlessa, missä hän suunnitteli ja toteutti verkkomarkkinointistrategioita japanilaisille ja korealaisille yrityksille. Työskentely erilaisten mainostajien ja japanilaisten julkaisijoiden kanssa on syventänyt Kamilan ymmärrystä Japanin digimarkkinoinnin kiehtovasta ja monimutkaisesta kentästä. Koska Kamila puhuu sujuvasti japania, hän ymmärtää Japanin markkinoiden erilaisia vivahteita ja osaa hyödyntää luovasti erilaisten alustojen mahdollisuuksia. Tällä hetkellä Kamila johtaa Magmataossa Japanin ja Korean markkinointitoimia. Magmatao on suomalainen Aasian markkinoihin erikoistunut digimarkkinointitoimisto.

Kysy kysymyksiä etukäteen

Jotta saisit webinaarista mahdollisimman suuren hyödyn, voit kysyä Kamilalta kysymyksiä etukäteen ja kaksi viikkoa koulutuksen jälkeen. Etukäteen kysytyt kysymykset otetaan huomioon koulutuksen sisällössä.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Webinaarin hinta on 250 € + alv 24 %. Maksu tulee suorittaa ennen webinaarin alkua. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostiisi päivää ennen webinaarin alkua.

Jos peruutus tehdään alle 7 päivää ennen webinaaria, veloitetaan 50 % tapahtuman hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta, veloitetaan webinaarin täysi hinta. Välttämättömän esteen sattuessa rekisteröity paikka voidaan siirtää toiselle henkilölle samasta organisaatiosta.

 

Ilmoittaudu webinaariin

Japanin markkinointistrategian perusteet 90 minuussa

Nimi(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.